Ko so zarezali v predmet, so se sumi potrdili

Foto: FURS
Foto: FURS
Sumi so se vzbudili, ko so odprli prtljažni prostor.
Oglej si celoten članek

Uslužbenci mobilnega oddelka Finančnega urada Maribor so na začetku junija na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje pri opravljanju finančnega nadzora pregledali osebno vozilo z bosanskimi registrskimi oznakami, ki ga je vozil državljan Bosne in Hercegovine z začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pri pregledu prtljažnega prostora in odstranitvi rezervnega kolesa so posumili, da rezervno kolo ni prazno. 

Rezervno kolo so zato pregledali z rentgenskim aparatom za pregled prtljage. Izkazalo se je, da so bili njihovi sumi utemeljeni. V pnevmatiki rezervnega kolesa so odkrili v alu folijo zavite omote tablet znamke Flormidal (učinkovina midazolam, ki na podlagi Uredbe o razvrstitvi prepovedanih drog spada v III.). 

O najdbi so uslužbenci mobilnega oddelka obvestili policijo. V rezervnem kolesu so našli nekaj več kot 10.600 tablet znamke Flormidal. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.