Ob pristanku se je odlomilo kolo

Foto: EPA Trdi pristanek letala. Foto: EPA Trdi pristanek letala.
Nemški turisti so ob pristanku letala turške letalske družbe Sky Airlines doživljali pravo dramo. Na srečo se je vse skupaj končalo brez poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Letalu, ki je iz nemškega mesta Baden-Baden letelo proti Turčiji in na katerem je bilo 156 nemških turistov, se je med pristajanjem na letališču Antalya odlomilo desno kolo in zdrsnilo po pristajalni stezi.

Letališke oblasti so potnike takoj evakuirale, prav tako so odnesle vso prtljago potnikov. Tiskovna predstavnica tamkajšnjega letališča je dejala, da je bila za zlom kolesa kriva prazna pnevmatika, poroča Bild. Svoje pa je dodalo tudi zelo slabo vreme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.