Ob štirih zjutraj ga je pokopala železna konstrukcija

Foto: Gregor Katič/Žurnal24
Foto: Gregor Katič/Žurnal24
V delovni nesreči v Dravogradu umrl 37-letni delavec.
Oglej si celoten članek

Kot navajajo na spletni strani uprave za zaščito in reševanje, gre za delavca podjetja Monter v Otiškem vrhu pri Dravogradu, ki se zjutraj okoli četrte med delovnim procesom tako hudo poškodoval, da kljub "hitri intervenciji reševalcev ZRCK Ravne na Koroškem zanj ni bilo pomoči".

S celjske policijske uprave so med tem sporočili, da je v nesreči umrl 37- letni delavec iz Bosne in Hercegovine: "Po prvih podatkih naj bi se nanj prevrnila železna konstrukcija," so pojasnili celjski policisti in dodali, da nadaljujejo z ogledom in raziskovanjem vzroka tragične nesreče. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.