Ob trčenju avto v zrak in na drug avto

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
V Podpeči se je v soboto zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri sta se dve osebi huje poškodovali, ena pa lažje.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 21.15. 21-letna voznica osebnega avtomobila Audi je vozila v naselju Podpeč iz smeri Notranjih Goric proti Jezeru. Ko je pripeljala v desni nepregledni ovinek, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala naravnost preko sredinske ločilne črtne na nasprotno smerno vozišče. Kljub zaviranju je silovito trčila v betonsko ograjo pri stanovanjski hiši. 

V istem trenutku se je pravilno po levem smernem vozišču pripeljal 21-letni voznik osebnega avtomobila Fiat, ki je z vozilom ustavil, ko je videl trčenje voznice v ograjo. Njeno vozilo je ob trčenju dvignilo v zrak, nato pa je pristalo na zadnjem delu vozila Fiat, ki je obstalo na vozišču. 

Na kraju so posredovali gasilci, ki so s tehničnim posegom poškodovane osebe rešili iz vozila. 

Povzročiteljica je po podatkih policije utrpela lahke telesne poškodbe, njena 23-letni in 18-letni potnik pa sta se huje poškodovala. Voznik fiata in sopotnica v nesreči nista utrpela poškodb. 

Zoper povzročiteljico bodo policisti po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:51 16. April 2018.

    Če nimate prave slike, je neumnost objavljati neke slike, ki nimajo zveze z opisanim dogodkom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.