Ob trgovini tudi knjižnica

Foto: Nik Rovan Podpis pogodbe Foto: Spar Zasnova centra v Zalogu Foto: Spar Zasnova centra v Zalogu Foto: Spar Zasnova centra v Zalogu
Center v okviru javno-zasebnega partnerstva bo namenjen oživitvi Zaloga.
Oglej si celoten članek

Spar in Mestna občina Ljubljana sta sklenila javno-zasebno partnerstvo za obnovo objekta v Zalogu. Projekt je ocenjen na 7,5 milijona evrov, od tega bo trgovec investiral 4,5 milijona, Mol pa 3 milijone evrov.

Praktično vse na enem mestu

V ljubljanskem Zalogu bodo zgradili nov center – poleg Sparove trgovine na 1.145 kvadratnih metrih bodo tam svoje prostore dobile še četrtna skupnost, lokalna društva in občani, knjižnica, večnamenska dvorana, dvorana za rekreacijo, glasbena šola in dnevni center za starejše. Celoten center se bo raztezal na skoraj 6.000 kvadratnih metrih.

"Prizadevamo si, da z vsako novo trgovino naredimo nekaj dobrega tudi za skupnost, v katero vstopamo. Načrtovani projekt tako odseva vsa naša prizadevanja, da bi našim kupcem na enem mestu ponudili kar največ," je ob podpisu pogodbe povedal generalni direktor Spara Slovenije Igor Mervič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.