Ob vžigu je bilo vozilo v prestavi

Foto: Žurnal24 disconautica_gbkoper120708t
Vozilo na potniškem teminalu v Kopru med prireditvijo Disconautica je zapeljalo v morje, ker je bilo ob vžigu v prestavi.
Oglej si celoten članek

Tako so ugotovili koprski policisti po včerajšnji nesreči ob prireditvi Disconautica in za tragični dogodek izključili tujo krivdo. Obenem so glede varovanja prireditve zanikali očitke, ki jih je po nesreči na policijo naslovila koprska občina. "Policisti so naredili vse, da bi zagotovili varnost javne prireditve in njenih udeležencev," so zapisali.

Po mnenju policije se je sicer tako kot že pretekla leta tudi tokrat izkazalo, da je Disconautica ena od izjemno varnostno obremenjenih prireditev, zato mlade opozarjajo: "Nikar naj ne pozabijo na vsaj minimalno samoobvladanje in samozaščitno ravnanje, da bi se zabava končala brez tragičnih dogodkov."

Na občini Koper so prepričani, da gre levji delež krivde za tragični dogodek pripisati ravnanju policije, ki kot represivni organ ni preprečila parkiranja vozil na površini ob potniškem terminalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.