Občan zalotil kradljiva Romuna

Nekaj minut po eni uri ponoči je 56-letni občan iz okolice Šentilja obvestil policiste, da mu vlamljajo v vrtno lopo in odnašajo stvari iz nje.
Oglej si celoten članek

Na naslov so hitro prispeli šentiljski policisti, ki so izsledili 35-letnega Romuna, pri katerem so našli iz lope ukradene stvari: motorne žage, škropilnice, motorne žage na nitko in drugo vrtno orodje, v vrednosti okrog 3 tisoč evrov. Stvari so bile naložene v kombinirano vozilo bolgarskih registrskih številk.

Policisti so ugotovili, da sta tujca vlomila v še dve drugi garaži, iz katerih sta odnesla predmete v vrednosti okrog 5 tisočakov evrov. Policisti so z intenzivnim iskanjem uspeli izslediti tudi sostorilca omenjenih kaznivih dejanj, gre za 27-letnega Romuna.

Zoper oba je odrejeno pridržanje in bo podana kazenska ovadba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:03 23. Julij 2014.

    točno to !!

  • 16:50 22. Julij 2014.

    Kakšno pridržanje... pred zid s takim in v opomin ostalim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.