Obe vozili nato zagoreli

Foto: PGD Slovenske Konjice prometne nesreča tovornjak avtocesta
Motor na cesti v Kokri zdrsel v avtomobil, obe vozili zagoreli
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči v Kokri na cesti Preddvor-Jezersko sta bila udeležena motorist, ki je vozil proti Preddvoru in je med vožnjo padel, ter voznik osebnega avtomobila, ki je peljal nasproti. Motorno kolo je po padcu motorista, sicer tujca, zdrselo v avtomobil, obe vozili pa sta zagoreli, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Okoliščine prometne nesreče po navedbah policije kažejo na neprilagojeno hitrost vožnje motorista. Po prvih podatkih je v nesreči nastala samo materialna škoda. Motorno kolo je popolnoma zgorelo.

Posledice prometne nesreče so odstranjene in promet je potem, ko je bila cesta nekaj časa zaprta, zdaj popolnoma sproščen, so še navedli na kranjski policijski upravi.

Razlog To je botrovalo današnji hudi nesreči

Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.