Obeta se meganaložba Mercatorja

Foto: Mercator
Foto: Mercator
Mercator od Slovenskih železnic za 17 milijonov evrov kupil zemljišče za nov logistični center.
Oglej si celoten članek

Gre za skoraj 115 tisoč kvadratnih metrov veliko zemljišče na lokaciji železniške tovorne postaje Ljubljana-Moste (BTC Letališka). 

Vrednost celotne investicije je ocenjena na sto milijonov evrov, kar pomeni da gre za eno največjih naložb v zadnjih letih v Sloveniji, so sporočili iz Mercatorja. Pravijo, da je novo distribucijski center še toliko bolj potreben, ker je maja lani zgorelo Mercatorjevo skladišče v Zalogu. 

Predvideni začetek gradnje objekta, ki bo obsegal 88 tisoč kvadratnih metrov, je v drugi polovici leta 2017, končan naj bi bil do konca leta 2018. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:40 8. April 2016.

    http://www.slonep.net/info/cene-nepremicnin/zazidljiva-zemljisca

  • 09:32 8. April 2016.

    So bili tudi članki, da je Agrokor globoko zadolžen...Čudi pa me, od kod jim dnar, ker Mercatorji so prazni, nihče …

  • 20:49 7. April 2016.

    Mercator bo prodajal svoje trgovine in jih potem najel. To je bila novica pred 14 dnevi. Danes pa kupuje zemljišče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.