Obglavil sedemletnega sina

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
30-letni Jeremiah Lee Wright je policiji priznal umor svojega sina, ki naj bi ga obglavil zato, ker ga ni več videl kot svojega otroka, ampak le kot nek predmet.
Oglej si celoten članek

30-letni Jeremiah Lee Wright je obglavil sina s cerebralno paralizo. Sedemletni deček je imel poleg cerebralne paralize tudi težave s srcem, hranili so ga po cevki in ni znal govoriti.

Otrokovo glavo je na ulici našel prostovoljni gasilec, ki se je peljal mimo. "Naši policisti so odšli preverit, kaj se dogaja. Ko so prišli tja, so mislili, da gre za lutko," je povedal detektiv Rickey Ross.

Mislili so, da je lutka

30-letnik je policiste pričakal na verandi in jim zatrdil, da gre le za šalo ter da glava, ki jo vidijo, sploh ni resnična.

Policisti so ga takoj odpeljali na zaslišanje, kjer je zločin tudi priznal. Kasneje so v plastičnih vrečkah našli še ostale dele telesa ter žago, s katero naj bi sinu odžagal glavo.

Želel, da se žena počuti neumno

Predstavnik policije okrožja Scott Silverii je povedal, da je 30-letni Wright kasneje povedal, da je odsekano sinovo glavo na cesto položil zato, da bi jo opazila otrokova mati, ki je v trenutku umora ni bilo doma. Tako bi se ob tem, ko bi jo zagledala, počutila neumno.

Mati v šoku

Mati pokojnega dečka je šokirana. Ko so jo prijatelji s trgovine pripeljali domov, je bilo njeno stanovanje obdano s trakovi. Še vedno je v šoku.

V ponedeljek je s solzami v očeh stopila pred novinarje in jim povedala, da je bil Jori najpomembnejša oseba v njenem življenju ter nekaj najlepšega, kar se ji je kdajkoli zgodilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:22 16. Avgust 2011.

    Sigurno je simpatizer ali celo član komunistične partije. http://en.wikipedia.org/wiki/Communist_Party_USA

  • 17:12 16. Avgust 2011.

    In zopet je nekemu požiralcu hamburgerjev špeh zalil možgane in se je spozabil nad lastnim otrokom,je pa res,da me takale …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.