Obisk brez obljub

Foto: Nino Verdnik Žiga Turk, vlada Foto: Nino Verdnik Janez Janša, vlada
Ptujsko-ormoška regija. Vlado na obisku pozvali k razbremenitvi gospodarstva.
Oglej si celoten članek

"V tej regiji smo obiskali podjetja, ki so se že pred časom prilagodila krizi. Sprejela so ukrepe in zdaj so v fazi razvoja. Takšna so nam lahko za vzor," je po več kot polovici dneva v ptujsko-ormoški regiji dejal Janez Janša, predsednik vlade.

Kot je poudaril, se zavedajo, da razmere v tej regiji niso rožnate, po njegovem mnenju pa skrb najbolj vzbuja podatek, da se je zaposlenost v primerjavi z letom 2000 zmanjšala, kar vpliva na splošno stanje v tem delu Slovenije.

Želijo si razbremenitve

Gospodarstveniki in mali podjetniki, ki so se z delom vlade srečali na ptujskem gradu, pa so jih opozarjali na nujnost razbremenitve gospodarstva in jih pozivali k odpravi birokratskih ovir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.