Obnova severne obvoznice v drugo fazo

Foto: bralka
Foto: bralka
Dars danes zapira priključek severne ljubljanske obvoznice na Dunajsko cesto v smeri Kosez.
Oglej si celoten članek

Obnova severne ljubljanske obvoznice danes vstopa v drugo fazo, v okviru katere bodo najprej zaprli priključek na Dunajsko cesto v smeri Kosez. Promet bo potekal dvosmerno zgolj po levi polovici hitre ceste, še vedno po dveh zoženih pasovih v vsako smer. Druga faza obnovitvenih del bo po napovedi Darsa predvidoma trajala mesec dni.

Kot so pojasnili na Darsu, bo z današnjim jutrom promet stekel po vozišču od Celovške proti krožišču Tomačevo po dveh zoženih pasovih, ki bodo med sabo ločeni z začasno varnostno ograjo.

V drugi fazi, ki bo trajala predvidoma en mesec, bo zaradi obnove predvidoma največ dva tedna najprej zaprt priključek Bežigrad oziroma na Dunajsko cesto v smeri Tomačevo-Celovška, kar pomeni, da bodo vozniki z obvoznice izstopili iz smeri Tomačevega, uvoz pa bo urejen v smeri Šiške.

Potem ko bo z napredovanjem del že možno odpreti priključek Dunajska, bodo na Darsu izmenično zaprli še priključka Savlje in Celovška. V celotnem času druge faze obnovitvenih del zaprt tudi uvoz na hitro cesto s priključka Industrijska cona Šiška v smeri Kosez. Na priključku Tomačevo sicer promet zaradi del ne bo oviran.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.