Oborožen oropal pošto in zbežal

Foto: Žurnal24
V poslovalnici Pošte Slovenije v Prestranku je neznani storilec uslužbenki zagrozil z orožjem in pobegnil z manjšo vsoto denarja. Policija ga še vedno išče.
Oglej si celoten članek

S Policijske postaje Postojna so sporočili, da je bil včeraj popoldne izvršen rop v poslovalnici Pošte Slovenije v Prestranku. Storilec je uslužbenki pošte zagrozil z orožjem, nakar mu je ta izročila manjšo vsoto denarja, ki ga je imela za pultom, in z njim je zbežal neznano kam.

Dejanje je storil mlajši moški, oblečen v poletna oblačila. Policija poziva vse občane, če karkoli vedo o dogodku, naj pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.