Oborožen rop bencinske črpalke

Foto: Žurnal24 Gorenjski policisti so letos obravnavali 25 podobnih primerov ropa. Slika je sim
V Ljubljani nekaj po deveti zvečer poskus ropa bencinske črpalke na Litijski cesti. Osumljenca še iščejo.
Oglej si celoten članek

Ob pol desetih zvečer je po besedah operativnega centra ljubljanske policije neznanec poskusil oropati bencinsko črpalko OMV na Litijski cesti v Štepanjskem naselju. Rop mu ni uspel, pobegnil je, policisti pa ga še iščejo.

Po naših informacijah, ki so nam jih povedali zbrani očividci, gre za že drugi poskus ropa v dobrega pol leta. V prvem primeru je bil ropar oborožen z nožem, če ga je imel tudi nocoj, še ni znano. Policisti so nam vendarle povedali, da nihče ni bil poškodovan, ostale informacije pa še zbirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.