Oborožen rop črpalke

Foto: Žurnal24 (Foto: Nada Černič Cvetanovski)
Nekaj minut pred deseto uro zvečer se je na bencinskem servisu Petrov na Vidmu v Krškem zgodil oboroženi rop. Policisti oboroženega roparja še iščejo.
Oglej si celoten članek

Ropar je s pištolo ustrahoval 23-letnega uslužbenca in 29-letno uslužbenko, da sta mu izročila gotovino, ki je bila takrat v blagajni. Po podatkih krških policistov je ropar odnesel okoli 600 evrov.

Policija je takoj aktivirala svoje patrulje v Krškem in na širšem območju policijske uprave, o dogodku pa so obvestili tudi policijski upravi Novo mesto in Celje ter mejni prehod s Hrvaško.

Ogled kraja dejanja so opravili kriminalisti, policisti in kriminalistični tehniki policijske uprave Krško. Zaradi teme je bil po izvedenih prvih nujnih ukrepih ogled zaradi noči prekinjen in se bo nadaljeval v dnevnem času. O primeru sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Po do zdaj zbranih obvestilih naj bi rop izvršil moški srednje postave, visok okoli 180 centimetrov, oblečen v temnejša oblačila. Bil je zamaskiran, tako da se obraza ni videlo, govoril pa je slovensko.

Ogled kraja dogodka še poteka, so še sporočili iz Policijske uprave Krško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.