Oborožen rop v Mercatorju

Ropar grozil trgovki in odnesel več sto evrov.
Oglej si celoten članek


Včeraj se je nekaj pred 19. uro zgodil oborožen rop v trgovini Mercator v Selih pri Dolenjskih Toplicah. "Ropar je s pištolo zagrozil trgovki in zahteval denar iz blagajn," je pojasnil Robert Perc iz PU Novo mesto. Po prvih ugotovitvah je odnesel za nekaj sto evrov denarja, poškodovanih pa pri tem ni bilo.

Policija storilca še išče

Ropar je bil v sivem puloverju z napisom Puma, s kapuco, nosil je očala z belim robom, obut je bil v svetle športne copate, v času storitve je nosil nahrbtnik.

Policija prosi morebitne očividce, ki bi lahko dali koristne podatke za preiskavo primera, naj pokličejo najbližjo policijsko postajo, interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:09 13. Junij 2013.

    Mogoče je bil Todorovićev izvidnik

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.