Oborožen rop za Bežigradom

Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop
Policija je bila nekaj po 9. uri obveščena o ropu finančne ustanove pri Bežigrajskem dvoru v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Dva zamaskirana neznanca sta okoli devete ure  vstopili v prostore SKB banke na Dunajski cesti v Ljubljani in zahtevala gotovino.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta zamaskirana storilca vstopila v prostore banke, kjer sta  z grožnjami, ki sta jih podkrepila z orožjem zahtevala gotovino. Sama sta nato  odtujila za nekaj tisoč evrov gotovine, nakar pa zapustila stavbo, kjer ju je v vozilu (naj bi šlo za temno vozilo) že čakala tretja oseba. Vsi so se nato s kraja odpeljali neznano kam," je sporočila tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič.

V času ropa je bila v prostorih banke ena stranka, ropu ni bil poškodovan nihče, Policisti roparje še iščejo, prav tako še poteka ogled kraja in zbiranje obvestil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:10 13. Oktober 2015.

    Kako se trudijo organi pregona za drobiž, ko so pa bankirji z znanimi imeni in priimki podeljevali nepovratne tovarišijske kredite …

  • 18:58 12. Oktober 2015.

    Naj povejo tako,uslužbenke so OK,razen mokrih hlačk ni večje škode.Bankam se pa še poznal ne bo teh nekaj tisoč.

  • h3o
    11:30 12. Oktober 2015.

    to so bili slovenski politiki!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.