Oborožena neznanca oropala bencinski servis v Kranju

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Nov rop bencinskega servisa, tokrat v Kranju. Moška, ki sta bila oborožena, policisti še iščejo.
Oglej si celoten članek

Sinoči nekaj pred 22. uro sta dva zamaskirana moška vstopila v prostore bencinskega servisa na cesti Staneta Žagarja v Kranju.

Uslužbencem sta zagrozila s pištolo in od njih zahtevala denar: "Ko sta ga nekaj dobila sta se s kraja odpeljala z motornim kolesom," je sporočil tiskovni predstavnik kranjskih policistov Bojan Kos in dodal, da ob tem ni bil nišče poškodovan. 

Eden od roparjev je oblečen v pisana oblačila, na glavi pa je imel čelado. Drugi je bil oblečen v temno jakno in hlače, obraz pa je imel zakrit s podkapo oziroma maskirko. Policisti primer še raziskujejo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:57 28. Oktober 2015.

    Gremo naši! Če vas pomotoma dobijo boste tako dobli le pogojno. (V Avstriji pa bi dobili kakšnih 10 let!)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.