Oboroženi neznanec oropal poštarja v Kamniku

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Ropar je še na begu
Oglej si celoten članek

Neznani storilec je pred poštov Kamniku pristopil do vozila  v katerem je bil uslužbenec pošte in od njega zahteval da mu preda gotovino. Storilec je grozil tudi s pištolo, nato pa sam segel v vozilo iz katerega je odtujil pošiljko. Po dejanju je storilec peš pobegnil po Groharjevi ulici in nato neznano kam.

Policija je bila o ropu obveščena okoli 19h. Storilca še niso izsledili. Ali je ropar deloval sam, še ni znano. V aktivnosti je bil vključen tudi helikopter policije. Kaj točno je storilec odtujil bo znano po vseh zbranih obvestilih oz. opravljeni inventuri, sporočajo s policije. Poškodovan ni nihče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.