Oboroženi ropar s prodajalcem fizično obračunal

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Ker mu ni hotel izročiti gotovine, se ga je lotil.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili v petek, nekaj pred 20. uro obveščeni o ropu bencinskega servisa na območju Komende. 

Za zdaj še neznani zamaskiran in oborožen storilec je vstopil v prodajalno bencinskega servisa in od zaposlenega z grožnjami zahteval gotovino. Ker mu je zaposleni ni hotel izročiti, je storilec z njim fizično obračunal in ga pri tem lažje poškodoval. Storilec je odtujil nekaj deset evrov gotovine in s kraja pobegnil. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in iskanjem storilcev. V času dogodka sta bila v prodajalni samo zaposlena.

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:56 16. Januar 2018.

    Sprememba zakonodaje o posedovanju in nošenju orožja............marsikateri junak bi mokro prdnil , če bi šel na roparski pohod .

  • 20:59 15. Januar 2018.

    za vecino tega je kriva zakonodaja ,,,zalostno da nimamo zakonov ki bi zavrli taka dejanja ,,zlocinska politika si je priredila …

  • 19:11 15. Januar 2018.

    stary1 Te luna nosi, za pamet zaprosi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.