Obrožen moški grozil in oropal pošto

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danes nekaj pred 11. uro je bila policija obveščena o ropu pošte v okolici Grosupljega. Policisti neznanca še iščejo.
Oglej si celoten članek

Po do sedaj zbranih obvestilih policije je zamaskirani neznanec vstopil v prostore pošte v okolici Grosupljega in od uslužbenke zahteval gotovino. Zahteve je podkrepil z grožnjo s pištolo. Odtujil je nekaj sto evrov in s kraja pobegnil.

V dogodku ni bil nihče poškodovan.

Policisti in kriminalisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. "Na kraj so bili poslani policisti, ki so takoj pričeli z vsemi aktivnostmi, ki so ob takšnih dogodkih predvidene," je še pojasnila predstavnica PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič, ki je v sporočilu za javnost tudi dodala, da je bil v iskanje neznanca vključen tudi policijski helikopter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.