Obsežen požar v Stegnah, na delu 100 gasilcev

Foto: Bralec požar Stegne Foto: Bralec požar Stegne
Sredi noči zagorel večji objekt. Na delu je 100 gasilcev z 28 vozili.
Oglej si celoten članek

Okoli 2.30 je zagorelo v ljubljanskih Stegnah. Zagorela je streha večjega poslovnega objekta. Po besedah bralca gre za stavbo nasproti stavbe Telekoma Slovenije. Po podatkih policije naj bi požar zajel dve poslopji, prav tako naj ne bi bila poškodovana nobena oseba. 

Uradno vzrok požara ni znan, možno pa je, da je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Po podatkih policije je bilo v požaru oškodovanih osem podjetij. Materialna škoda po trenutnih ocenah znaša okoli 600.000 evrov. Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo, so sporočili s PU Ljubljana. 

Kot je sporočila Gasilska brigada Ljubljana, so se na teren odpravili z osmimi vozili ob pomoči šestih prostovoljnih enot. Okoli 6. ure zjutraj so sporočili, da je požar pod kontrolo. "Poteka odpiranje strehe in gašenje žarišč, na delu je 100 gasilcev z 28 vozili," so zapisali. 

xxx

Po podatkih uprave za zaščito iin reševanje so na terenu poleg ljubljanskih poklicnih gasilcev tudi pripadniki PGD Dravlje, Vižmarje-Brod, Podutik-Glince, Zgornja Šiška, Ljubljana-Šentvid, Tacen, Medno, Gameljne ter Enota podpore vodenja MOL. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.