Obširen ugovor

Foto: Žurnal24 Kangler je osumljen zlorabe položaja in uradnih pravic, ker naj Mestna občina Ma
Toplarna. Matoz se ne strinja. Preiskava tudi zoper Grmeka.
Oglej si celoten članek

"Ugovora na sklep glede uvedene preiskave še nismo napisali, saj je glede na odločitev sodnice treba očitno razložiti tudi upravne postopke na občini. To pa pomeni kar nekaj strani pisanja in razlaganja," je za Žurnal24 pojasnil Franci Matoz, zagovornik župana Franca Kanglerja.

Kot smo poročali prejšnji teden, je namreč v zadevi glede toplarne preiskovalna sodnica ugodila zahtevi tožilstva in dala zeleno luč za uvedbo preiskave zoper Kanglerja. Na to odločitev je Matoz napovedal ugovor, vložen naj bi bil danes ali jutri. Prav tako bo preiskovan Mojmir Grmek, direktor javnega podjetja za gospodarjenje s stavbnimi 
zemljišči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.