Obsodili 101-letnega pedofila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ralph Clarke, ki je svoja kazniva dejanja storil v poznih 70-ih in zgodnjih 80-ih letih, naj bi bil najstarejši obsojenec v Veliki Britaniji.
Oglej si celoten članek

Britansko sodišče je za krivega spoznalo Ralpha Clarka, ki je bil obtožen, da je zagrešil 30 kaznivih dejanj spolne zlorabe otrok. 

Pri svojih 101 letih je postal najstarejši Britanec, obsojen za kaznivo dejanje. Sodišče mu je za več kaznivih dejanj pedofilije prisodilo 13 let zaporne kazni. 

Sodnik Richard Bond je dejal, da je Clarke kriv "sistematičnih zlorab" v letih med 1974 in 1983. 

Sodišče ga je spoznalo za krivega zagrešitve 21 primerov spolne zlorabe dveh deklet, potem ko je že priznal, da je devetkrat zlorabil tudi dečka. 

Sestri, ki sta bili v času spolne zlorabe štiri in 13 let, sta policiji pojasnili, da ju je Clarke zlorabil ob svoji hiši v Birminghamu, v tovornjaku ter v lopi, ki je stala na dvorišču ob hiši. 

Clarke je pred sodiščem priznal, da je zlorabil tudi njuna brata, ki je tedaj obiskoval nižje razrede osnovne šole. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.