Obsojenec je lahko tudi analitik

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bine Kordež, ki bo v zaporu sedel še leto in pol več, kot mu je bilo sprva dosojeno, je še marca delil svoje analitične poglede.
Oglej si celoten članek

"Tokrat bi se dotaknili ta trenutek verjetno ene najbolj aktualnih zgodb finančnega sveta sveta. Mislim seveda na Ciper, ciprsko zgodbo in izgubljene milijone, o katerih danes praktično govori ves svet," so bile uvodne besede Bineta Kordeža v oddaji Finance na Top TV Vladimirja Voduška.

 Kordež je svoje analitične misli s pomočjo grafov delil konec marca. Spomnimo: zaradi zlorabe položaja in ponareditve poslovnih listin so Kordeža septembra lani obsodili na pet let zaporne kazni in denarno kazen. Po pritožbi pa mu je vrhovno sodišče kazen podaljšalo še za leto in pol.

Posnetek si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:45 11. Junij 2013.

    Kaj imajo robijaši svojo TV?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.