Obsojenec umrl med begom

Foto: Žurnal24
Obsojenec je včeraj poskušal pobegniti iz Bolnišnice Golnik, kjer je bil na zdravljenju. Padel 10 metrov globoko in kasneje zaradi poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

39-letni obsojenec je bil v Bolnišnici Golnik na zdravljenju. Policisti so ugotovili, da je navezal rjuhe, jih vrgel skozi okno bolniške sobe in se poskušal spustiti na bližnjo streho. Pri tem je padel v globino z višine desetih metrov. Ob padcu se je hudo telesno poškodoval in kasneje zaradi poškodb umrl v ljubljanskem kliničnem centru.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.