Obstal na tirih v trenutku, ko je pripeljal vlak

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Avto je obstal na nezavarovanem prehodu čez železniškem prehodu, ko je pripeljal vlak.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili v nedeljo ob 11. uri obveščeni o nesreči na nezavarovanem prehodu čez železniško progo pri naselju Hudo, kjer je prišlo do trčenja potniškega vlaka in osebnega avtomobila. 

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 53-letni voznik z osebnim avtomobilom obstal na železniškem prehodu ravno v trenutku, ko je pripeljal vlak. Domnevno je na prehodu obstal zaradi okvare avtomobila. 

Reševalci so huje poškodovanega voznika oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Potnik v osebnem avtomobilu ni bil poškodovan. Prav tako ni bil poškodovan nihče izmed potnikov na vlaku. 

Policisti še preverjajo okoliščine nesreče. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.