Obveščajo jih sproti

Foto: Žurnal24 V Celju bi se lahko ambulantno delo zmanjšalo za več kot četrtino. Najbolj se bo
Pacienti. Najbolj bodo na udaru nenujni operativni posegi.
Oglej si celoten članek

“Včeraj smo odpovedali le tri nenujne ginekološke operacije, o čemer smo bolnišnice pravočasno obvestili,” pojasnjuje Helena Vrunč, tiskovna predstavnica slovenjgraške splošne bolnišnice, kjer menijo, da bi se lahko ambulantno delo zmanjšalo za petino.

V nobeni od teh dveh bolnišnic včeraj zaradi nestrinjanja z reorganizacijo ni odstopil nobeden od predstojnikov oddelkov, prav tako pacientov še niso začeli obveščati o morebitnih prestavitvah datumov posegov.

“O tem bodo pacienti obveščeni sproti, za kar skrbijo predstojniki posameznih oddelkov,” pove Vrunčeva. V Celju pa se bojijo, da bo zaradi pomanjkanja anesteziologov najbolj trpela realizacija operativnega 
programa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.