Obvestilo o bombi na sodišču lažno

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policija je bila danes obveščena o bombi v sodni palači, a so po pregledu objekta ugotovili, da je bilo obvestilo lažno.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 10. uri je Policijska uprava Ljubljana obveščena o nastavljenem eksplozivnem sredstvu na sodišču v Ljubljani in je zato tudi začela z evakuacijo in zavarovanjem kraja. Predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič je po opravljenem bombnem pregledu sporočila, da "posebnosti ni bilo".

Lažni klic o podtaknjeni bombi naj bi prišel iz telefonske govorilnice na Viču. Policisti pa bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil v smeri sumov storitve kaznivega dejanja Zloraba znamenj za pomoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:00 20. November 2015.

    Ma te tipe ki obveščajo o lažnih bombaj jih je treba pozapreti

  • 12:24 20. November 2015.

    To so sigurno bili SSDSS ovci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.