Obvisela na dvosedežnici in padla več metrov v globino

Foto: RTC Krvavec
Foto: RTC Krvavec
Policija zaradi razjasnitve okoliščin nesreče poziva očividce.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so včeraj na smučiščih obravnavali tri nesreče. "V vseh gre za udeležbo tujih smučarjev in samoudeležbo," razlaga Bojan Kos iz PU Kranj. "Dopoldan je smučar na trši podlagi sam padel ter si poškodoval nogo in roko, opoldan pa je otrok med smučanjem zapeljal izven urejene proge in si poškodoval glavo."

Okoli 13.45 pa so bili policisti obveščeni še o nesreči na Krvavcu. "V tej nesreči kranjski policisti okoliščine še preverjajo, po prvi podatkih pa se je smučarka okoli 13.30 na žičniški napravi Zvoh zapletla pri vstopu oziroma pri uporabi dvosedežnice, na kateri je obvisela in z nje padla več metrov globino," pojasnjuje Kos. Življenjen smučarke na srečo ni ogroženo. 

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prosijo priče dogodka, naj informacije čim prej sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200 oziroma na telefon Policijske postaje Kranj, ki je (04) 233 64 00.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • ode
    19:56 25. Januar 2018.

    Je bila blondinka?

  • 15:17 25. Januar 2018.

    Taki ljudje naj ostanejo lepo doma pred televizijo. Tako bo najmanj možnosti, da se jim kaj zgodi...

  • 12:48 25. Januar 2018.

    Nadzor in tehnični pregled tovrstnih naprav mora biti izveden s strani " nekoruptivnih" organizacij . Moje mnenje iz EU neodvisne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.