Oče brutalno posilil hčer

Foto: Žurnal24 Mati je opazila spremembe v hčerinem vedenju (simbolna fotografija).
Neki Srb je svojo hčer tako brutalno posilil, da ji je trajno poškodoval notranje organe.
Oglej si celoten članek

Šestinpetdesetletni moški je po navedbah srbskega Blica storil zločin, kakršnega negotinska regija ne pomni. Izmišljeval si je razloge, da je svojo osemletno hčer vozil na severovzhod Srbije v Negotin, kjer jo je čakala prava nočna mora. Nad njo se je v džipu brutalno izživljal in jo tako agresivno posiljeval, da ji je skoraj raztrgal maternico in ostale reproduktivne organe.

Mati, ki s partnerjem ne živi več skupaj, je opazila spremembe v hčerinem vedenju in poškodbe na telesu. Takoj ga je prijavila policiji. Ostale podrobnosti policija še raziskuje, med drugim tudi to, kdaj točno je starejšo hčerko začel zlorabljati. Oba imata skupaj še dva mladoletna otroka. 

V vasi, kjer je moški prebival, je bil znan kot problematičen, a do zdaj še ni prišel navzkriž z zakonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.