Oče ustrelil bolno hčerko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Družinska tragedija v Nišu. Oče naj bi umoril svojo bolno hčerko, ker naj zanjo ne bi mogel več skrbeti.
Oglej si celoten članek

Kot piše  Blic, je 60-letnik glavni osumljenec umora svoje 35-letne hčerke. Doma jo je trikrat ustrelil v prsi in nato pobegnil. Policija ga še vedno išče, pri sebi naj bi imel tudi morilsko orožje.

Hčerkino truplo je našla mama, ki je bila v času umora na obisku pri sosedih. Znanci in prijatelji družine so pretreseni: po njihovih besedah je bil moški izjemno skrben in ljubeč do hčerke, ki je imela zaradi bolezni od tretjega leta naprej težave v razvoju in ni hodila iz hiše. 

Nedavno je osumljeni ostal brez dela, zato znanci ugibajo, ali ni hčerke morda ubil, ker ne bi mogel več skrbeti zanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.