Očima s škarjami zabodel v srce

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Okoli polnoči je v Hermancih 24-letnik s škarjami zabodel svojega 35-letnega očima v predel srca. Slednji je na kraju umrl, so sporočili mariborski policisti.
Oglej si celoten članek

V Hermancih sta se zaradi loputanja z vrati najprej sprla, nato pa stepla 24-letni pastorek in njegov 35-letni očim. Med prerivanjem je pastorek z mize pograbil škarje in z njimi v predel srca večkrat zabodel očima, ki na kraju umrl. Policisti so osumljenemu na kraju odvzeli prostost in ga pridržali, predvidoma jutri pa bo priveden na zaslišanje k dežurnemu preiskovalnemu sodniku.

Ogled kraja kaznivega dejanja so opravili kriminalisti sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Maribor. Na kraju dejanja sta sicer bila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča na Ptuju in dežurni državni tožilec Okrožnega državnega tožilstva na Ptuju, vendar je preiskovalna sodnica ogled prepustila delavcem policije.

Osumljenca pred tem dejanjem policija ni nikoli obravnavala. Kriminalisti ga bodo ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja, za kar je zagrožena kazen zapora od pet do 15 let, so še sporočili s PU Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:29 23. Julij 2013.

    najlepša leta si je uniču ...boljša rešitev bi bila če bi se odselil...<br /><br />15 let in nič manj ... …

  • zic
    11:52 23. Julij 2013.

    folku se resnično rola!!??

  • 06:35 23. Julij 2013.

    Hermanci niso tak strašno blizu Maribora...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.