"Očitno ljudje niso pismeni"

Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh Foto: Bralec Blaž Računalnik v smeteh
"Očitno ljudje niso pismeni;" se je razburil naš bralec Blaž, ko je v zbirni posodi za steklo zagledal računalnik. "Ljudje še vedno ne vedo, kaj kam paše!"
Oglej si celoten članek

"Sem študent varstva okolja in komunale. V zbirni posodi za steklo sem naletel na računalnik. Kljub temu, da je zbiralnica postavljena že več kot 6 mesecev, je nekateri ne znajo uporabljati. Očitno ljudje niso "pismeni" ali pa so "neumni", da takšen odpadek odložijo v zbirno posodo za steklo," je v sporočilu zapisal bralec Blaž.

Hoče ozaveščati ljudi

Blaž, ki odpadke pravilno ločuje že vrsto let, je s fotografijami želel ozavestiti ostale ljudi o načinu odlaganja odpadkov. "Sam ločujem odpadke že vrsto let. Prav tako moji starši in stari starši. Težav s tem nimam. Bi pa rad, da se ljudje zavedajo kako pomembno je ločevanje."

Če imate tudi vi kakšno zgodbo ali fotografijo, ki bi jo radi delili z nami, nam jo lahko pošljete prek spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 10:34 12. Marec 2013.

    ...IN KAKO SEM SE TAKRAT POČUTIL??? KOT DA ME JE CEL KOMUNALNI ZBOR PREGONU U RIT NA SUHO!!!!! tko da …

  • 10:27 12. Marec 2013.

    :D gospod blaž "novinar" se mi zdi da je avdicija za slovenija ima talent že mimo kot prvo!!! kot drugo …

  • 10:24 9. Marec 2013.

    Ločevanje odpadkov pri nas, zaradi ekologije?<br />Lepo vas prosim, razložite mi tole. Vsak dan vsaj en kamion s tremi delavci …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.