Od 300 zasedenih 120

Foto: Žurnal24 Stanovalci soseske BS3 morajo vlogo za najem parkirnega prostora v Stožicah posl
Parkirišče Stožice. Parkirni prostori za najem še na voljo.
Oglej si celoten članek

Stanovalci Puhove, Trebinjske, Maroltove in Reboljeve ulice od 1 do 4 ter Vojkove ceste 71, 73, 77, 85, 87 in 91 lahko še oddajo vlogo za najem parkirnega prostora v garažni hiši v Stožicah. Do včeraj so v Javnem podjetju Ljubljanska parkirišča in tržnice (JP LPT) prejeli okoli 120 vlog, je povedala Darja Pungerčar, vodja sektorja parkirišč, na voljo pa je 300 parkirnih prostorov.

Bližnji stanovalci sicer lahko najamejo enega na stanovanje, cena najema pa je 50 evrov na mesec. Vlogo lahko oddajo na spletnem naslovu info@lpt.si ali pošljejo po pošti na JP LPT, Kopitarjeva ulica 2, Ljubljana. Vloga je objavljena na Lpt.si/parkirisca. Po sklenitvi najemne pogodbe bodo pridobili parkirno kartico, ki bo omogočala vstop na vhodih 1 in 5.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.