Od 3D-televizij do tablic

Foto: Žurnal24 Japonski proizvajalci elektronike so na pragu razvoja tehnologije, ki bo omogoča
Sejem elektronike. Obetajo se nam 3D-televizije, še pametnejši telefoni, tablični računalniki in bralniki knjig.
Oglej si celoten članek

V Las Vegasu se je začel sejem zabavne elektronike, na katerem razstavljalci predstavljajo zadnje novosti v panogi.

Foto: Žurnal24

Poleti tako na trg pridejo prvi predvajalniki formata 3D-Blu-ray in televizije, sposobne predvajanja pripadajočih vsebin. Da, za gledanje boste še vedno potrebovali posebna očala.

HP s prvim tabličnim
Na sejmu, ki traja do nedelje, bo prvič predstavljen Wi-Fi Direct, ki omogoča medsebojno povezovanje naprav s to brezžično tehnologijo.

Foto: Žurnal24

Na sejmu med drugim predstavljajo tudi Googlov telefon nexus one, Sonyjev avtoradio, v katerega namesto CD-ja vstavite kar mp3-predvajalnik. HP pa je predstavil svoj prvi tablični računalnik.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.