Od danes tudi uradno

Foto: Žurnal24 Igor Kolenc danes uradno prevzema vodenje izolske občine za naslednja štiri leta
Seja občinskega sveta. Potrdili mandate županu in članom.
Oglej si celoten članek

“Pogovori s kandidati za mesto podžupana v Občini Izola še potekajo, zato še ne vem, koliko jih bo, zagotovo pa ne bo nihče profesionalen – profesionalno funkcijo bom opravljal samo jaz,” je Igor Kolenc, novoizvoljeni župan, dejal o tem, kdo bodo njegove desne roke. Znano je, da je funkcijo podžupanje ponudil Bredi Pečan.

“Tomislav Klokočovnik je zaradi službenih dolžnosti odstoten, novemu županu pa sporoča, da mu želi dobro in uspešno delo,” je pojasnil Silvano Sau, predstavnik italijanske manjšine, ki je kot najstarejši svetnik vodil sejo do ugotovitvenega sklepa o izvolitvi župana.

Uradna primopredaja bo danes, v ožjem krogu, brez prisotnosti medijev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.