Od ograje se je odbijal kot žogica za ping pong

Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri Domžalah Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri Domžalah Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri Domžalah
Včeraj nekaj po šesti uri zvečer je prišlo do nesreče na štajerski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj po 18. uri je na štajerski avtocesti iz smeri Šentjakoba proti Domžalam prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebno in tovorno vozilo.

"Voznik osebnega vozila je vozil preblizu levega roba vozišča in zato trčil v odbojno ograjo, od tam ga je odbilo v desno, kjer je trčil še v zadnji del tovornega vozila. Voznik avtomobila je po tem še nekajkrat trčil v odbojno ograjo, nato pa obstal na odstavnem pasu," so sporočili policisti ljubljanske policijske uprave. 

V nesreči se je voznik osebnega vozila lažje poškodoval, odpeljan z reševalnim vozilom. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:14 12. December 2019.

    Še en kreten, ki jih je premalo skupil glede na kulturo vožnje.

  • 14:16 12. December 2019.

    No, zgleda da le niso vse ograje na naših AC tako švoh :)))

  • 11:37 12. December 2019.

    Ja, prek*eto drag bo tale sms, ki ga je bilo RES HUDO NUJNO TAKOJ PREBRATI, ane, dragi lastnik bivšega avta?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.