Od ponedeljka pot na ljubljanski grad zaprta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V ponedeljek bodo zaradi obnove sprehajalne poti predvidoma za en mesec zaprli pot na ljubljanski grad, imenovano Ovinki, so sporočili z oddelka za gospodarske dejavnosti in promet na Mestni občini Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Na sprehajalni poti bodo v tem času obnovili železno konstrukcijo in leseni vrhnji del stopnic, saj dotrajana konstrukcija onemogoča vijačenje lesenih desk. Istočasno bodo obnavljali tudi peščeno pot.

Foto: MOL Načrt obnove Strošek obnove konstrukcije bo po navedbah ljubljanske občine predvidoma znašal približno 48.000 evrov, nova lesena pohodna površina iz trpežnega lesa pa predvidoma 46.000 evrov.

V času obnove sprehajalce prosijo za razumevanje in upoštevanje zapore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:32 26. Junij 2016.

    No ja, nekdo bo za malo dela in nekaj desk, železa in barve dobil skoraj sto jurjev. Ni slabo.

  • 13:33 26. Junij 2016.

    vse iz javnega denarja v privatne žepe seveda.....seveda jih rabimo, v vsako ulico enega....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.