Od torka naprej bo spet deževalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jutri bo sončno, potem pa spet dež. Hladno bo, ponekod lahko zapade tudi prvi sneg.
Oglej si celoten članek

Po napovedih vremenoslovcev, bo dež popoldne z zahoda postopoma oslabel, zvečer in ponoči pa povsod ponehal. 

Sonce samo jutri, zjutraj bo hladno

Jutri bo torej v glavnem sončno, zjutraj  in dopoldne bosta po nižinah megla ali nizka oblačnost.

Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem do 12, najvišje dnevne od 11 do 14, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

Za torek na Agenciji za okolje RS že napovedujejo poslabšanje vremena, pravo jesensko deževje pa bo trajajo vse do konca tedna. Mrzlo bo. Čez dan bomo namerili deset stopinj Celzija, zjutraj okoli dve. In tako bo vse tja do sobote. 

Meteorne vode povzročale težave

Meteorne vode ponekod na severu in severovzhodu države še vedno povzročajo težave. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je na območju občine Radlje ob Dravi poplavljena cesta Brezni vrh - Remšnik, tam obstaja tudi nevarnost zemeljskega plazu. Zaradi obilnejših padavin je narasli potok zalil tudi cesto na območju občine Ruše.

V Prekmurju je meteorna voda zalila kletne prostore v Černelavcih, še kažejo podatki Uprave RS za zaščito in reševanje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.