Odčitaval števec in umrl

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
V Brunovem drevoredu v občini Tolmin se je v ponedeljek zvečer zgodila tragedija. Občan je namreč v jašku odčitaval vodovodni števec in pri tem utonil.
Oglej si celoten članek

Iz PU Nova Gorica so sporočili, da je 61-letni domačin med 19. uro in 19.45 odprl pokrov vodnega jaška in se sklonil v jašek.

Moški naj bi, kot so sporočili iz Uprave za zaščito in reševanje RS, želel odčitati vodni števec.

Pri tem je po vsej verjetnosti s telesom zadel v verigo pokrova, tako da je ta padel nanj. Zaradi tega je moški z glavo naprej padel v jašek, globok 60 centimetrov, v katerem je bilo približno 15 centimetrov vode.

V tem položaju ga je našel drug občan, ki ga je potegnil iz jaška, vendar poškodovani ni več kazal znakov življenja in se je po vsej verjetnosti utopil.

Policisti bodo o dogodku napisali poročilo okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.