"Odgovor enak prejšnjemu"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kokain. Kriminalist se domnevnim tihotapcem ni razkril.
Oglej si celoten članek

Skoraj sedem ur so včeraj zagovorniki 17 domnevnih tihotapcev droge pod vodstvom Ljubljančana Dragana Tošića na sodišču zasliševali vodjo policijske preiskave, ki je potekala od leta 2008.

Kriminalist, ki je na vprašanja odgovarjal s tajne lokacije, zakrit, s popačenim glasom in prek video-
povezave, okoliščin pridobivanja domnevnih dokazov o spornih poslih domnevne Tošićeve združbe ni razkril. "S tem bi lahko ogrozil sebe, svojo družino in razkril anonimne vire, ki so posredovali koristne informacije," je bil neomajen policist. Zagovorniki so kljub temu vztrajali, naj policist razkrije vsaj, ali se je z virom sestal osebno. "Odgovor je enak prejšnjemu," pa je kriminalist vztrajal celo po posredovanju sodnika, naj obrazloži, zakaj ne želi odgovarjati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:37 26. Oktober 2011.

    Samo 2 osebi v Sloveniji tako odgovarjata :) Najemite tuje strokovnjake, da najdejo osebek :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.