Odločal glas ljudstva

Foto: Žurnal24 Damjan Sinigoj je zmagal s samočistilnim robotom in si za nagrado prislužil obis
Trimova nora ideja. Zmagal samočistilni robot za fasade.
Oglej si celoten članek

Trebnje. V podjetju Trimo so osmo leto zapored pripravili natečaj za najbolj noro zamisel leta. “Čiščenje fasad na višinah je nevarno, zdaj se to izvaja predvsem ročno na določenih lestvah. Moja ideja je, da bi za to uporabili robota, kar ne bi predstavljajo nevarnosti za zaposlene, hkrati pa bi lahko služil kot oglas,” je povedal avtor zmagovalne zamisli Damjan Sinigoj.

Letos je komisija izbrala finaliste, o zmagovalcu pa so z anonimnim glasovanjem odločali zaposleni. “Zmagovalca smo izbrali šele v zadnjih urah, razlika je bila samo dva glasova,” je pojasnil Miloš Ebner, direktor strateškega inoviranja v Trimu. Novost je bila tudi določena tema, saj so morale biti zamisli tokrat povezane z 
optimizmom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.