"Odločili smo se, Mercator je treba prodati"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Mi smo se odločili, da je treba Mercator prodati in ga tudi bomo prodali," je na okrogli mizi v okviru posveta finančnikov v Portorožu povedal predsednik uprave Nove Ljubljanske banke (NLB) Božo Jašovič.
Oglej si celoten članek

Božo Jašovič je dejal, da jim nihče ni rekel, da je treba Mercator prodati, ampak so to ugotovili sami in to razglašajo že dve leti. Na vprašanje, kdo jim je rekel, da Mercatorja ne smejo prodati, ni želel odgovoriti, saj naj to ne bi bilo pomembno. "Dokler odločamo mi, smo se odločili, da je treba Mercator prodati in ga tudi bomo," je nadaljeval.

Pri prodaji jim problem predstavlja nelikvidnost trga in slabo ceno, ki bi jo ob prodaji iztržili. "Zato se mučimo, da bi z neko premijo, z večinskim paketom vendarle dobili čim več nazaj," je še pojasnil prvi mož NLB.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:47 13. November 2011.

    Gulazn eldeesarska pokvarjena, sprijena, nesposobna, lopovska!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.