Odnesla jo je Paka

Foto: Fotosmedia Iskanje pogrešane Foto: Žurnal24 Iskanje pogrešane Foto: Žurnal24 Iskanje pogrešane Foto: Fotosmedia Iskalna akcija Foto: Fotosmedia Iskalna akcija Foto: Fotosmedia Iskalna akcija
V Srednjem Doliču našli truplo 35-letnice, ki so jo iskali ves popoldan.
Oglej si celoten članek

Okoli 15.ure se je po podatkih uprave za zaščito in reševanje pričela iskalna akcija za osebo, ki je padla v naraslo reko Pako.

"Padla naj bi v potok v Srednjem Doliču, od koder naj bi jo tok odnesel v Pako," je pojasnila Milena Trbulin s PU Celje.

Ves popoldan so jo iskali gasilci PGD Dolič, Mislinja, Dovže, Velenje in Šoštanj.

Zvečer so jo našli mrtvo. Kot so za STA povedali na policiji, so nesrečnico, ki je bila rojena leta 1975, našli 200 metrov od kraja, od koder ji je najverjetneje zdrsnilo v reko. Zagozdena je bila pod koreninami drevesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:21 20. Januar 2014.

    "so nesrečnico, ki je bila rojena leta 1975, "... če je rojena 75, potem ni stara 35 let .. Matematika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.