Policija išče dva najstnika. Ste videli ta avto?

Foto: PU Novo mesto pogrešana oseba Foto: PU Novo mesto pogrešana oseba Foto: PU Novo mesto pogrešana oseba
Pogrešajo ju od sobote zvečer. Zadnjič so ju videli na Topliški cesti v Novem mestu.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Novo mesto je sporočila, da od sobote zvečer pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik iz Primče vasi pri Zagradcu, občina Ivančna Gorica, in 17-letnega Žigo Škufca s Hriba pri Hinjah v občini Žužemberk. Pogrešana naj bi se 24. marca odpeljala s Hriba pri Hinjah proti Novemu mestu z osebnim avtomobilom Renault clio, rdeče barve, registrskih oznak LJ 05-KLT. 

Nazadnje so ju videli v kinematografu na Topliški cesti v Novem mestu. Patricija Blatnik je bila oblečena v črno trenirko in bundo zeleno rjave barve, Žiga Škufca pa v modre hlače, sivo jopico in črno bundo. 

Policisti so takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešanih, a ju do tega trenutka še niso našli. Policija prosi ve, ki bi opazili pogrešana ali opisano vozilo ali karkoli vedeli o njunem izginotju, da to takoj sporočijo policistom na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:17 28. Marec 2018.

    Capek, mislim, da ima avto na sliki kar nekaj prepoznavnih znakov, tako da si cepec v prvi vrsti ti!

  • 16:01 26. Marec 2018.

    vsi smo si radi vzeli prost teden ker so starši preveč pritiskali.

  • 15:41 26. Marec 2018.

    ja videl, na cesti jih je polno, cepci, kako naj vem če je pravi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.