Odpirajo brez dovoljenja

Foto: Žurnal24 Parkirne prostore v garažni hiši bo Oberon prodal, obiskovalci trgovine pa bodo
Garažna hiša Šiška. Janković na odprtju brez dovoljenja.
Oglej si celoten članek

Na Upravni enoti Ljubljana so povedali, da za garažno hišo v Šiški na Kavadarski cesti 5 in za poslovne prostore v pritličju uporabnega dovoljenja še niso izdali.

Tehnični pregled so opravili v začetku novembra in pri tem odkrili pomanjkljivosti, ki jih mora investitor odpraviti v 30 dneh. Obvestila o odpravi napak pa do včeraj upravni enoti iz podjetja Oberon, ki je objekt gradil, še niso poslali. Odprtja garažne hiše in trgovine Spar se bo danes kljub temu udeležil tudi župan Zoran Janković.

Naložba je sicer stala osem milijonov evrov, ob 360 parkirnih prostorih za okoliške stanovalce pa bodo v zgradbi trgovine in 93 parkirnih prostorov pred njo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.