Odplake v Lahinjo

Foto: Žurnal24 Koliko odplak je izteklo, še ni znano. (Foto: Marko Bernik)
Zaradi okvare čistilne naprave neznana količina odplak stekla v Lahinjo.
Oglej si celoten članek

V Vojni vasi v občini Črnomelj je dopoldne prišlo do okvare čistilne naprave, zaradi česar je v Lahinjo stekla neznana količina odplak.

Za čistilno napravo bodo poskrbeli delavci Komunale Črnomelj, ki naj bi okvaro odpravili do ponedeljka. O dogodku so obveščene pristojne službe, ki bodo preverile stanje vodotoka, so zapisali na straneh Uprave RS za zaščito in reševanje.

Za zdaj brez pogina rib
Vodotok so pregledali tudi člani Ribiške družine Črnomelj. "Pogina za zdaj na srečo še ni. Pretok je malo nad običajnim. Stanje bomo še naprej spremljali," je dejal Stane Muhič, predsednik črnomaljske ribiške družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.