Odpoklic bio vafljev brez glutena

Foto: sonital.si
Foto: sonital.si
Ste kupili bio koruzne vaflje Fiorentini? Ne jejte jih! Distrubuter za Slovenijo, podjetje Sonital iz Ljubljane, je objavil njihov odpoklic.
Oglej si celoten članek

Kot pojasnjujejo v podjetju Sonital, obstaja sum, da je v bio vafljh brez glutena povečana vsebnost mikotoksina deoksinivalenola, pri čemer sicer izpostavljajo, da deoksinivalenol predstavlja neznatno tveganje za zdravje. Potrošnikom vseeno svetujejo, naj izdelek vrnejo v trgovino ali zavržejo.

Bio koruzni vaflji Fiorentini brez glutena so pakirani v 120-gramski embalaži s potiskanim ovojem valjaste oblike. Distributer je poudaril, da sta v prodajni verigi dve različni grafični podobi, ostali identifikacijski podatki pa so enaki.

Odpoklic velja za izdelke ne glede na datum proizvodnje ali rok uporabe. EAN koda, označena na obodu embalaže, je 8002885003390. Proizvajalec je podjetje Fiorentini Alimentari, Strada del Francese, 156, Torino, Italija.

Če boste izdelek vrnili v trgovino, kjer ste ga kupili, ste upravičeni do povračitve denarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:27 19. Avgust 2015.

    površnost kontrole in pa zakoni tako ohlapni da se mi zdi da vse povprek ni bio

  • Z napačne strani gledaš zadevo. Namreč BIO izdelki potrebujejo veliko več kontrol. Ja zato se tud več hrane stran vrže …

  • 09:48 18. Avgust 2015.

    Tole je verjetno kar malo preveč bio in so prišli zato škodljivci noter.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.