Odpoklic: Izdelek je mikrobiološko oprečen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Podjetje Mueller Drogerija je iz prodaje odpoklicalo izdelek.
Oglej si celoten članek

Foto: Mueller Drogerija odpoklic korektorja Zaradi mikrobiološke oporečnosti so iz prodaje odpoklicalo izdelek Essence Camouflage + Matt Concealer korektor 50 (5 ml) nemškega proizvajalca Cosnova.

Serijska številka izdelka je 0DBCB + 0DBCA, EAN koda pa 4059729218094. Izdelek je bil na voljo v prodaji od 20. avgusta 2019.

Podjetje kupce poziva, da izdelek vrnejo na katerokoli prodajno mesto Mueller drogerije, kjer jim bodo povrnili stroške.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko kupci obrnejo tudi na osebje v poslovalnicah ali jih kontaktirajo na elektronski naslov info@mueller.si ali telefonsko številko 01 51 39 300, so sporočili iz podjetja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.